FACI LA SEVA RESERVA
Nº REFERENCIA / NOM
Entrada:
Sortida:
TIPUS D'ALLOTJAMENT
CARACTERÍSTIQUES PRINCIPALS
  • Lista
  • Mapa
Ordre:
  • Lista
  • Mapa
Apartament
Rosas / Roses
2 dormitori(s)
Apartament en Rosas / Roses posseeix 2 dormitori(s) i capacitat per a 6 persones. Allotjament de 56 m² confortable i modern. Es troba a 5 m del supermercat, 1 km de la platja de sorra "Rosas", 1 km de la ciutat "Rosas", 6 km del parc natural "Aiguamolls de ...(+info)
Apartament
Rosas / Roses
2 dormitori(s)
Apartament en Rosas / Roses posseeix 2 dormitori(s) i capacitat per a 5 persones. Allotjament de 55 m² moblat amb gust i totalment equipat. Es troba a 500 m del supermercat "SUMA - MERCADONA", 1 km de la ciutat "Roses", 2 km de la platja de sorra "Roses", 3 km del ...(+info)
Casa
Rosas / Roses
1 dormitori(s)
Casa en Rosas / Roses posseeix 1 dormitori(s) i capacitat per a 4 persones. Allotjament de 45 m² exterior, amb vistes a la muntanya. Es troba a 20 m de l'estació de trens "Figueras", 2 km de la platja de sorra "Cala Canyelles", 2 km de la ciutat "Roses", 5 km del ...(+info)
Apartament
L'Escala
3 dormitori(s)
Apartament en L´Escala posseeix 3 dormitori(s) i capacitat per a 6 persones. Allotjament de 107 m² acollidor i totalment equipat, amb vistes al mar i al port esportiu. Es troba a 5 m de la ciutat, 5 m del supermercat, 500 m de la platja de sorra, 500 m de la platja de roca, 25 km de l'estació ...(+info)
Apartament
Rosas / Roses
2 dormitori(s)
Apartament en Rosas / Roses posseeix 2 dormitori(s) i capacitat per a 5 persones. Allotjament de 49 m² coquet i totalment equipat, amb vistes al port esportiu. Es troba a 500 m del supermercat, 1 km de la ciutat "Roses", 2 km de la platja de sorra "Roses", 16 km del camp de ...(+info)
Casa
Rosas / Roses
4 dormitori(s)
Casa amb jardí i terrassa a Mas Mates (Roses), a pocs metres de les platges i del centre de Roses. Capacitat màxima: 5 adults i 3 nens. En perfecte estat, disposa de 4 dormitoris, bany i lavabo, sala d'estar, cuina totalment equipada amb nevera, microones, forn, congelador, rentadora, vaixella /...
Apartament
Rosas / Roses
1 dormitori(s)
Apartament en Rosas / Roses posseeix 1 dormitori(s) i capacitat per a 2 persones. Allotjament de 33 m² bonic i totalment equipat. Es troba a 500 m de la platja de sorra "Roses", 500 m de la ciutat, 16 km del camp de golf "Perelada", 65 km de l'aeroport "Girona" i és ...(+info)
Apartament
Rosas / Roses
1 dormitori(s)
Apartament en Rosas / Roses posseeix 1 dormitori(s) i capacitat per a 4 persones. Allotjament de 43 m². Es troba a 1 m de la platja de sorra "Roses", 5 m del supermercat, 1 km de la ciutat "Roses", 16 km del camp de golf "Perelada", 65 km de l'aeroport ...(+info)
Vil.la
Empuriabrava
3 dormitori(s)
Vila a Empuriabrava amb 3 dormitori (s) i capacitat per a 6 persones. Allotjament còmode i totalment equipat, amb vistes al jardí. El lloguer es troba a 700 m del restaurant, a 2 km de la platja de sorra, a 8 km del parc aquàtic de Aquabrava, a 20 km de l'estació de trens "figueras", a 65 km de...
Estudi
Rosas / Roses
Estudi en Rosas / Roses posseeix capacitat per a 3 persones. Allotjament de 29 m² bonic i totalment equipat, amb vistes al mar i a la piscina. Es troba a 100 m del supermercat, 1 km de la platja de sorra "Roses", 1 km de la ciutat "Roses", 20 km de l'estació de trens ...(+info)
Des de
€ 35,71
Des de 
€ 35,71
  
Total: 55 (6 pàgines)