FACI LA SEVA RESERVA
Nº REFERENCIA / NOM
Entrada:
Sortida:
TIPUS D'ALLOTJAMENT
CARACTERÍSTIQUES PRINCIPALS
  • Lista
  • Mapa
Ordre:
  • Lista
  • Mapa
Casa
Cadaques
2 dormitori(s)
La casa en Cadaques posseeix 2 dormitori(s) i Capacitat per a 4 persones. Allotjament de 60 m² acollidor i molt lluminós, amb vistes al mar i a la muntanya. Es troba a 4 km de la ciutat "Cadaques" i és ubicat en una zona tranquil·la i a la muntanya.Disposa de jardí, mobiliari jardí, ...(+info)
Apartament
Rosas / Roses
2 dormitori(s)
El apartament en Rosas / Roses posseeix 2 dormitori(s) i Capacitat per a 4 persones. Allotjament de 50 m² acollidor i molt lluminós, situat a primera línia de platja, amb vistes al mar. Es troba a 5 m de la platja de sorra, 100 m del supermercat, 2 km de la ciutat "Roses", 2 km del ...(+info)
Apartament
Rosas / Roses
2 dormitori(s)
El apartament en Rosas / Roses posseeix 2 dormitori(s) i Capacitat per a 6 persones. Allotjament de 56 m² confortable i modern. Es troba a 5 m del supermercat, 6 m del parc natural "Aiguamolls de l'Emporda", 16 m del camp de golf "Golf Perelada", 65 m de l'aeroport ...(+info)
Casa
Rosas / Roses
3 dormitori(s)
La casa en Rosas / Roses posseeix 3 dormitori(s) i Capacitat per a 6 persones. Allotjament de 70 m² còmode i exterior, amb vistes al port esportiu. Es troba a 2 m del supermercat "Mercadona", 1 km de la platja de sorra "Rosas", 1 km de la ciutat "Roses", 16 km del ...(+info)
Apartament
Palamós
3 dormitori(s)
El apartament en Palamós posseeix 3 dormitori(s) i Capacitat per a 8 persones. Allotjament de 76 m² còmode i modern. Es troba a 10 m del supermercat, 100 m de la ciutat, 500 m de la platja de sorra "Platja Gran Palamos", 15 km del camp de golf "Mas Nou", 42 km de l'aeroport ...(+info)
Apartament
Rosas / Roses
2 dormitori(s)
El apartament en Rosas / Roses posseeix 2 dormitori(s) i Capacitat per a 5 persones. Allotjament de 55 m² còmode i modern, amb vistes a la piscina. Es troba a 500 m del supermercat, 1 km de la ciutat "Roses", 2 km de la platja de sorra "Roses", 16 km del camp de golf ...(+info)
Apartament
Rosas / Roses
2 dormitori(s)
El apartament en Rosas / Roses posseeix 2 dormitori(s) i Capacitat per a 5 persones. Allotjament de 55 m² moblat amb gust i totalment equipat. Es troba a 500 m del supermercat "SUMA - MERCADONA", 1 km de la ciutat "Roses", 2 km de la platja de sorra "Roses", 3 km del ...(+info)
Apartament
Rosas / Roses
1 dormitori(s)
El apartament en Rosas / Roses posseeix 1 dormitori(s) i Capacitat per a 3 persones. Allotjament de 48 m² acollidor i totalment equipat, amb vistes al jadí. Es troba a 100 m del supermercat, 1 km de la platja de sorra "rOSES", 1 km de la ciutat "Roses", 16 km del camp de golf ...(+info)
Apartament
L'Escala
3 dormitori(s)
El apartament en L´Escala posseeix 3 dormitori(s) i Capacitat per a 6 persones. Allotjament de 107 m² acollidor i totalment equipat, amb vistes al mar i al port esportiu. Es troba a 5 m de la ciutat, 5 m del supermercat, 500 m de la platja de sorra, 500 m de la platja de roca, 25 km de ...(+info)
Apartament
Rosas / Roses
2 dormitori(s)
El apartament en Rosas / Roses posseeix 2 dormitori(s) i Capacitat per a 5 persones. Allotjament de 49 m² coquet i totalment equipat, amb vistes al port esportiu. Es troba a 500 m del supermercat, 1 km de la ciutat "Roses", 2 km de la platja de sorra "Roses", 16 km del camp de ...(+info)
Mostrant 1 - 10 de 58 allotjaments