Sobre nosaltres


Immo Center

Immo Center, establert des del 1975 com una agència Immobiliària a la Costa Brava, disposa de diverses oficines per a les ventes i lloguers de temporada de cases, viles, xalets i apartaments de vacances a Espanya.

Immo Center es basa a Empuriabrava, Roses, Santa Margarida i Platja d'Aro (Ampuriabrava, Rosas, Santa Margarita i Playa de Aro en espanyol) i es centra en els lloguers d'estiu de cases de vacances, viles, xalets i apartaments, en estreta col·laboració amb altres agències immobiliàries especialitzada en lloguer de vacances a la Costa Brava a Espanya.

Immo Center ofereix un servei complet pel lloguer de temporada de propietats de vacances. Treballem en confiança per trobar la seva casa de vacances perfecta a la Costa Brava a Espanya i li assegurem que el lloguer de la seva vila a Empuriabrava, apartament a Roses-Santa Margarida o casa a Platja d'Aro es durà a terme en les millors condicions.

Immo Center compta amb una àmplia cartera de propietats de lloguer de temporada, cases, viles, xalets, apartaments i cases de vacances a Espanya amb el que serà possible de trobar junts i ràpidament, gràcies a la nostra extensa xarxa d'agències col·laboradores, la propietat que desitja llogar per passar les vacances d'estiu a la Costa Brava.

Busqui a la nostra base de dades de lloguer temporada les nostres cases de vacances xalets, viles i apartaments a Espanya que compleixin els seus requisits. Contacte Immo Center, introdueixi el seu pressupost i preferències, o busqui en les nostres Ofertes Especials de cases de vacances a la Costa Brava.